A Történet

Szerintem mindenki ismeri az optimista-pesszimista hozzáállást egy pohár és némi víz összefüggésében.
Ha mégsem, akkor most megosztom Veletek:
Adott egy asztalon egy pohár, benne víz, de “csak” félig.
Optimista: “Ó, félig tele van a pohár!” : )
Pesszimista: “Ááá, félig üres a pohár…” : (
Nem hiszek az örök pesszimista, illetve optimista személyiségben. Mindenkinél vannak jobb és rosszabb időszakok, könnyebb és nehezebb területek. Annál inkább meg vagyok győződve arról, hogy az élethez való pozitív hozzáállás gyakorlással fejleszthető. Nem könnyű! Főleg nem itt és most, a mai Magyarországon, ezen a földgolyón…
..no de mi ez az eszmefuttatás egy táska kapcsán?
Az ötlet, be kell vallanom, nem teljesen az enyém. Sok évvel ezelőtt az utcán láttam egy hölgyet hasonló, bővíthető táskával a kezében. Nyitott állapotában egy pillantás alatt levettem a lényeget és elhatároztam: “én ilyet varrni fogok egyszer!”. Sok évnek kellett eltelnie az elhatározás és a megvalósítás között  : ). Mielőtt belevágtam volna, sok helyen kerestem, körülnéztem a neten, de sehol nem találtam ehhez hasonlót. Ez persze nem zárja ki, hogy létezik, de mivel a szabásminta és a kivitelezés teljesen egyedi, így javarészt sajátomnak érzem az “OptimistaTáskát”. Miért optimista?
Bárhova mész, megadod az esélyt arra, hogy valami jó történjen Veled. Lehet, hogy ajándékot fogsz kapni! Lehet, hogy szuper akcióval szembesülsz a boltban. Lehet, hogy nem csak lelkileg fogsz gyarapodni, ha elmész valahova : ). Lehet…mindenesetre lesz hova tenned a többletet!
Köszönet a gyönyörű fotóért Eszternek és vele együtt természetesen a Képmásnak!
Advertisements